Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt

Välkommen till en fikaträff där Annika Sandström från Västerbottens Turism, Region Västerbotten för en dialog om värdskap.

Lyssna

2013-05-28 Fikaträff – Värdskap som framgång

Välkommen till en fikaträff där Annika Sandström från Västerbottens Turism, Region Västerbotten för en dialog om värdskap. Värdskap handlar om konsten att få människor att känna sig välkomna och att se de vi möter som gäster oavsett om de är kunder, klienter, patienter, studenter eller kollegor. Det leder till goda relationer som ligger till grund för alla […]

Välkommen till en fikaträff där Annika Sandström från Västerbottens Turism, Region Västerbotten för en dialog om värdskap.

Värdskap handlar om konsten att få människor att känna sig välkomna och att se de vi möter som gäster oavsett om de är kunder, klienter, patienter, studenter eller kollegor. Det leder till goda relationer som ligger till grund för alla möten med varandra. Det är också en viktig nyckelfaktor för långsiktig konkurrens- och attraktionskraft. Värdskap skapar mervärde!
Vi bjuder på fika!

Datum Tisdag den 28 maj
Tid kl 14.00 – 15.00
Plats Krenova, Parkgatan 2, Umeå

Anmälan senast 26 maj till info@krenova.se

Denna inbjudan får med glädje spridas vidare till andra kreatörer!

Skriv ut

17 maj, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Bilagor

Kommentarer