Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2014-09-11–12 Turismkonferens 2014

Är du ett företag eller destination som vill utveckla dina anläggningar, nå ut till dina kunder och återförsäljare eller stärka din position på marknaden och attrahera ännu fler besökare? – Då är Turismkonferens 2014 något för dig!

Är du ett företag eller destination som vill utveckla dina anläggningar, nå ut till dina kunder och återförsäljare eller stärka din position på marknaden och attrahera ännu fler besökare? – Då är Turismkonferens 2014 något för dig!

Anmälan: Anmäl dig här! Senast 29 augusti 2014. Anmälan är bindande. Begränsat antal platser!

Deltagaravgift: 555 kronor exklusive moms (oavsett om man deltar på hela eller delar av programmet). Boende Vi har reserverat enkelrum på U & ME för 1.260 kronor/enkelrum med frukost. Bokning senast 10 augusti, bindande anmälan och betalning direkt på plats. På visitumea.se hittar ni fler hotellalternativ samt övrigt boende i Umeå.

Kontaktperson: Ulrika Annemalm, VästerbottensTurism/Region Västerbotten telefon 070-650 70 26.

 

Skriv ut

20 augusti, 2014 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Bilagor

Kommentarer