Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2016-10-06-07 Turismkonferens 2016

VästerbottensTurism/Region Västerbotten och länets destinationer hälsar dig varmt välkommen till två spännande dagar, från lunch till lunch, Vi fokuserar på frågor som är av avgörande betydelse för näringens utveckling i regionen och hoppas därför på en bred uppslutning, inte minst bland turistföretagare och politiker.

Nedan är filmer från konferensen 

 

VästerbottensTurism/Region Västerbotten och länets destinationer hälsar dig varmt välkommen till två spännande dagar, från lunch till lunch, där vi gemensamt tar språnget mot en fortsatt positiv utveckling av näringen. Vi fokuserar på frågor som är av avgörande betydelse för näringens utveckling i regionen och hoppas därför på en bred uppslutning, inte minst bland turistföretagare och politiker.

Frågor? Kontakta Ulrika Annemalm 070-650 70 26, ulrika.annemalm@regionvasterbotten.se

Turismkonferensen arrangeras av VästerbottensTurism/Region Västerbotten i samarbete med länets destinationer; Visit Umeå, Gold of Lapland, Hemavan Tärnaby, South Lapland och Visit Skellefteå

Åsa Minoz presentation om delningsekonomi finns här som pdf (71 mb)

Skriv ut

14 januari, 2016 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Bilagor

Kommentarer