Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Chartertrafik och paketresor från Tyskland sommaren 2014

Charterflyg från både Hamburg och Wien landar varje lördag i Umeå, mellan 21 juni och den 9 augusti.

– Kampanjer och säljinsatser pågår för fullt på de tyskspråkiga marknaderna. Produkter och paketresor i Västerbotten är attraktiva och vi tror att insatserna resulterar i ett bra utfall när vi väl summerar 2014, säger Ulrika Annemalm, projektledare, VästerbottensTurism, Region Västerbotten.

Charterflyg från både Hamburg och Wien landar varje lördag i Umeå, mellan 21 juni och den 9 augusti.

– Kampanjer och säljinsatser pågår för fullt på de tyskspråkiga marknaderna. Produkter och paketresor i Västerbotten är attraktiva och vi tror att insatserna resulterar i ett bra utfall när vi väl summerar 2014, säger Ulrika Annemalm, projektledare, VästerbottensTurism, Region Västerbotten.

Paketresor och besök av tyska toppsäljare
Tyska researrangörer erbjuder ett flertal paketresor och Wikinger Reisen säljer vandringspaket med inkvartering på Saxnäsgården under en hel vecka.

Toppsäljare för tyska resebyråer besöker Västerbotten med start i Umeå den 22 maj och anländer till Vilhelmina och senare Saxnäsgården på fredag den 23 maj.
Se bifogat program: http://regionvasterbotten.se/wp-content/uploads/2014/05/Wikinger-Reiser-rundtur.pdf

– Efter den här resan kan de med egna ord beskriva upplevelsen som de ska sälja, berättar Ulf Figaro, projektledare, VästerbottensTurism, Region Västerbotten.

Samarbete fortsätter med även med researrangörer som: Thomas Cook, Troll Tours, Zonista, Schweden Pur, Dertour, Hofer Reisen, Kontiki, och Falcontravel.

Populär rundresa
Troll Tours med flera arrangörer säljer: ”Zauberhaftes Lappland” dvs en populär rundresa i länet: Umeå–Bjurholm–Vilhelmina–Kristineberg–Norsjö–Umeå.
Highlights längs rundresan: Västerbottens Museum, Älgfarmen, Torvjö kvarnar, Lycksele djurpark och Underjordskyrkan i Kristineberg och Världens längsta Linbana.

För mer information:
Ulrika Annemalm, VästerbottensTurism, Region Västerbotten, 070 650 70 26
Ulf Figaro, VästerbottensTurism, Region Västerbotten, 070 350 73 67

Presskontakt:
Mariann Holmberg, kommunikatör, Region Västerbotten, mariann.holmberg@regionvasterbotten.se, 072 222 73 43

Skriv ut
22 maj, 2014 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer