Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt

Granö Beckasin erbjuder upplevelser till besökare som är nyfikna, öppna och intresserade av att lära mer om natur, kultur och kanske om sig själva. Foto: Patrik Trägårdh

Lyssna

Granö Beckasin nominerat till Stora Turismpriset 2013

– Granö Beckasin arbetar för att bli en unik destination i Europas sista vildmark, därför har VästerbottensTurism nominerat dem till Stora Turismpriset 2013, säger Annika Sandström, VästerbottensTurism.

– Granö Beckasin arbetar för att bli en unik destination i Europas sista vildmark, därför har VästerbottensTurism nominerat dem till Stora Turismpriset 2013, säger Annika Sandström, VästerbottensTurism. 

Granö Beckasin i Västerbottens län är ett litet företag med en tydlig vision och högt uppsatta mål för sin verksamhet som de helhjärtat och målmedvetet strävar efter att utvecklas i enlighet med.

– De är nyfikna och lyhörda, ödmjuka och modiga och har ett brinnande engagemang för att med öppet sinne och hög kvalitet utveckla sin verksamhet till en komplett destination i världsklass, säger Annika Sandström, VästerbottensTurism på Region Västerbotten.

Granö Beckasin erbjuder upplevelser till besökare som är nyfikna, öppna och intresserade av att lära mer om natur, kultur och kanske om sig själva. Alla aktiviteter genomsyras av en ekologisk grundtanke och genomförs med stor respekt för vår natur. Turister kan till exempel bygga sin egen flotte och flyta längs älven, gå på guidad örtvandring, älgsafari, baka mjukkaka, gå en samisk tur, cykla till kolartiden, bo i trädkojor eller konferera i naturnära miljö. Läs mer om Granö Beckasin här: www.granobeckasin.com

Prisutdelning 17 oktober – Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism gratulerar de nominerade kandidaterna till Stora Turismpriset 2013 och tackar turistorganisationerna i länen för arbetet med att utse kandidater. Respektive läns kandidat får en belöning på 10 000 kronor som ska användas till en kunskapsfrämjande insats, säger stiftelsens ordförande, landshövdingen i Gotlands län Cecilia Schelin Seidegård.

Stiftelsens styrelse utser den slutliga vinnaren. I år delas priset ut för 20e gången i rad och det vill Stiftelsen uppmärksamma genom en jubileumsceremoni i egen regi i Stockholm, torsdagen den 17 oktober.

För mer information: 

Annika Sandström, VästerbottensTurism
070-550 16 08 annika.sandstrom@regionvasterbotten.se
www.vasterbottensturism.se
www.visitvasterbotten.se

Presskontakt: Ingela Hjulfors Berg, kommunikatör, Region Västerbotten, 070-231 93 22, ingela.hjulforsberg@regionvasterbotten.se
Skriv ut
16 september, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer