Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Ett bildkollage med snöiga fjäll i toppen och ett fiskesamhälle vid vattnet. I mitten står det mot vitbakgrund: turismdagarna i Västerbotten 2017 – global attraktionskraft
Lyssna

Västerbottens besöksnäring träffas i Skellefteå

Varje år ordnar Region Västerbotten turism kunskapsdagar i syfte att stärka länets besöksnäring. Detta sker genom inspirerande föreläsningar och praktiska workshops – men kanske framförallt genom att vara en plattform där människor från olika håll i länet får träffas, nätverka och lära av varandra. Häng med till Skellefteå 12-13 oktober.

Vi hoppas att du vill vara en del av det vi gör tillsammans, att du kommer med din erfarenhet och kunskap som tillsammans med andra skapar förutsättningar för att Västerbotten ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre. Om vi blir starkare tillsammans ökar vår attraktionskraft också utåt. Varmt välkommen!

Vad: Västerbottens årliga turismdagar
När: 12-13 oktober
Var: Medlefors folkhögskola och konferens i Skellefteå (karta)
Vem: Turismföretagare, destinationsorganisationer, politiker och tjänstepersoner

Anmälan och kostnad
För att delta under konferensen behöver du anmäla dig här: bit.ly/turismdagarna2017
Kostnaden är 1500 kr, och då ingår mat i priset (turismföretagare betalar 1000 kr).
Sista anmälningsdag är 28 sep.
Observera att du själv ansvarar för boende.

Turismdagarna i Västerbotten arrangeras i samarbete med Visit Vindelälven, Visit Umeå, Visit Hemavan Tärnaby, Destination South Lapland, Gold of Lapland och Visit SKellefteå.

***

Valbara workshops

Design & paketering (Krenova)

Ida Hansson delar med sig av sina erfarenheter som inredare, stylist och digital in uencer och ger handfasta tips om hur du bygger upp och stärker ett varumärke med hjälp av snygg pro lering, marknadsföring via sociala medier och smarta samarbeten.

Sport & evenemang (Sportup North)

Hur påverkar idrottsevenemang besöks- och sportnäringen i Sverige och vad genererar dessa tillbaka till samhället? Det är frågor som kommer att besvaras med hjälp av en rad starka pro ler. Bland annat kommer Eva-Lena Frick, VD för Vasalop- pet, Leif Johansson, från Riksidrotsförbundet och Miranda Tjänström, Watercross utövare att delta i diskussionen.

Vegetarisk och hållbar mat i besöksnäringen (Matstudion)

En underhållande och praktisk eftermiddag med prat om lokalproducerade råvaror, och en hel del tillagning och provsmakning av vegetariska rätter. Medverkar gör Pär Johansson, matentreprenör från Skellefteå, som bland annat är delägare i Stadskällaren och driver Matstudion med kurser och matevent.

ANMÄL DIG HÄR.

Har du frågor?
Annika Sandström, regionturismchef
annika.sandstrom@regionvasterbotten.se

Skriv ut
4 september, 2017 |
Emil Hägglund
Emil Hägglund

Kommentarer