Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Vem vill du bjuda in till Västerbotten?

VästerbottensTurism genomför i vinter en ”mini” vinterkampanj på marknad Mälardalen och Norrlandskusten på Facebook. Anslaget är - Vem vill du bjuda in till Västerbotten?

VästerbottensTurism genomför i vinter en ”mini” vinterkampanj på marknad Mälardalen och Norrlandskusten på Facebook. Anslaget är – Vem vill du bjuda in till Västerbotten?

– Vi vänder oss till alla de som redan gillar oss på Facebook. Vi ser dem som våra ambassadörer och utgår ifrån att de flesta är Västerbottningar, utflyttade Västerbottningar eller på annat sätt har relation till länet och att de gärna hjälper till att marknadsföra attraktioner, upplevelser och erbjudanden, säger Ulf Figaro, projektledare marknad på VästerbottensTurism.

Facebooktävlingen går till så här: Ladda upp en bild på någon du tycker ska besöka vårt vackra Västerbotten. Dela bilden och tävla så har din vän chansen att välkomnas på en stor annonsyta någonstans i länet. Vinnaren och du själv vinner dessutom varsitt paket för två personer med boende, middagar och aktiviteter.

Se kampanjen på Facebook här: https://www.facebook.com/Vasterbotten/app_836193216432339

För mer information:

Ulf Figaro, projektledare marknad,VästerbottensTurism, ulf.figaro@regionvasterbotten.se, 070 – 350 73 67

Presskontakt:

Ingela Hjulfors Berg, Kommunikatör, Region Västerbotten, ingela.hjulforsberg@regionvasterbotten.se, 0702319322

Skriv ut
9 januari, 2015 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer