Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2014-04-12-13 Mötesplats Västerbotten Kickoff

12-13 april, Lycksele, Ansia
Ett dygn av workshops och spännande möten

Är du intresserad av samhällsfrågor?

Är du intresserad av samhällsfrågor?

Det kan vara allt från enskilda sakfrågor som har att göra med din skola eller fritidsgård, till att handla om större frågor som ojämlikhet, orättvisor och miljöproblem. Vill du utveckla dina kunskaper kring hur en kan påverka i samhället och samtidigt träffa andra drivna ungdomar?

Kickoffen inleds med en lunch följt av workshops, diskussioner och utbildning som hålls av Sveriges Ungdomsråd. På kvällen serveras middag och efter det bjuds det på underhållning. Dag två fortsätter utbildningen och det intensiva dygnet avslutas med lunch på söndagen.

Målet är att alla deltagare ska få inspiration, verktyg och metoder för att kunna påverka samhällsutvecklingen!

Vi vill att just du kommer
• som är mellan 16 och 25 år
• som är intresserad av samhällsfrågor
• som vill utveckla sitt engagemang och utveckla kunskaper om hur en som ung kan påverka och förändra samhället

OBS! Om du är under 18 måste du ha målsmans tillstånd för att övernatta. Deltagarna får boende och mat utan kostnad. Du får även ersättning för dina resekostnader. Först till kvarn. Vi eftersträvar en god regional spridning bland deltagarna och kan därför efterjustera anmälan så att det upprätthålls.

Vi vill ha din anmälan senast onsdag den 26 mars (Förlängd anmälningstid – sista dag för anmälan onsdag 2 april) . Anmälningslänk: https://docs.google.com/forms/d/1_xj57QvMGe6VvPlMWVOTaQSkbDzZBhxJgs_4UpDix_w/viewform

För mer information se program/inbjudan i vänsterspalten.

Om du har frågor, kontakta då:

Fredrik Gisselman, gisselman.fredrik@gmail.com

Linn Edlund, linn.edlund@regionvasterbotten.se

Katarina Sjöström, katarina.sjostrom@regionvasterbotten.se

 

 

Skriv ut
4 mars, 2014 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer