Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2013-01-24 Bedömningskonferens

Välkommen till bedömningskonferensen i Skellefteå med temat Lärande bedömning för att vägleda, motivera och utmana eleverna.

Välkommen till bedömningskonferensen i Skellefteå med temat Lärande bedömning för att vägleda, motivera och utmana eleverna.

I samverkan bjuder Region Västerbotten, Kommunförbundet Norrbotten, Regionalt utvecklingscentrum vid både Umeå universitet och Luleå Tekniska universitet, Skellefteå kommun och Umeå kommun in till en dag där syftet är att fördjupa lärarens bedömarkompetens som ett verktyg för elevens lärande.

Dagen fokuserar även ett verksamhetsperspektiv där verksamma pedagoger delar med sig av sina erfarenheter. Utvecklingssamtalet betydelse för bedömning är ett annat perspektiv. Målgruppen är lärare, rektorer och övrig personal i första hand i högstadiet -­‐ gymnasiet i kommunerna i Västerbottens och Norrbottens län. Andra verksamma i skolan med uppdrag att sätta betyg har också utbyte av dagen.

Tid och plats: 24 januari 2013, Folkparken i Skellefteå

Målgrupp: Lärare, rektorer och övrig personal i första hand i högstadiet – gymnasiet,  kommunerna i Västerbottens och Norrbottens län. Andra verksamma i skolan med uppdrag att sätta betyg har också utbyte av dagen. Max 350 deltagare.

Dokumentation kommer att finnas här inom kort!

 

 

Skriv ut
25 oktober, 2012 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer