Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2013-05-23-24 Skolchefskonferens, inklusive RUC ledningsstämma

Skolchefskonferens den 23 maj-24 maj, inklusive RUC ledningsstämma den 24 maj. Syftet med skolchefskonferensen är att ur ett arbetsgivarperspektiv diskutera gemensamma frågeställningar samt att utbyta erfarenheter.

Välkommen till Lycksele den 23-24 maj 2013, till Skolchefskonferens och till RUC ledningsstämma den 24 maj. Syftet med skolchefskonferensen är att ur ett arbetsgivarperspektiv diskutera gemensamma frågeställningar samt att utbyta erfarenheter. Programmet har planerats av undertecknad tillsammans med beredningsgruppen av skolchefer, d v s Jan Midlert, Solveig Larsson och Reinhold Näsström. Observera att det i programmet finns utrymme för egna frågeställningar.

Dagordningen och handlingarna för RUC ledningsstämma skickas ut av Marie Oscarsson.

Tid och plats:
Hotell Lappland, torsdag den 23 maj och fredag den 24 maj 2013.
Skolchefskonferens den 23 maj 09.30-16.30. Gemensam middag på kvällen 18.30. RUC ledningsstämma den 24 maj kl. 10.00-15.00.

Avgift:
Konferensen blir till självkostnadspris. Vi delar på kostnaderna för konferenslokal, för- och eftermiddagskaffe, lunch samt eventuellt medverkande. Kostnad för middag och logi tillkommer. Middag ca 265 kr ex. moms Logi 875 kr.

Middag och logi:
Ett antal enkelrum är förhandsbokade på Hotell Lappland .Fyll i anmälningsformuläret via hemsidan om middag och logi önskas.

Program:
Program finns till vänster på sidan.

Anmälan:
Anmälan www.regionvasterbotten.se/kurs  senast den 17 maj 

Information: Katarina Sjöström, katarina.sjostrom@regionvasterbotten.se
090-16 37 05, 070-377 37 20

Välkomna!

Skriv ut

13 maj, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström
  • Skolchefskonferens den 23 maj-24 maj, inklusive RUC ledningsstämma den 24 maj. Syftet med skolchefskonferensen är att ur ett arbetsgivarperspektiv diskutera gemensamma frågeställningar samt att utbyta erfarenheter.

  • Skolchefskonferens den 23 maj-24 maj, inklusive RUC ledningsstämma den 24 maj. Syftet med skolchefskonferensen är att ur ett arbetsgivarperspektiv diskutera gemensamma frågeställningar samt att utbyta erfarenheter.

Kommentarer