Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2013-10-17 Inflyttarnätverk

Region Västerbotten inbjuder till ett möte om inflyttning torsdag den 17 oktober i Lycksele. Syftet med mötet är att undersöka intresset för att bilda ett inflyttarnätverk i regionen. Inbjudna är tjänstepersoner som i sin profession arbetar för ökad inflyttning till länets kommuner, företag och organisationer.

Region Västerbotten inbjuder till ett möte om inflyttning torsdag den 17 oktober i Lycksele. Syftet med mötet är att undersöka intresset för att bilda ett inflyttarnätverk i regionen. Inbjudna är tjänstepersoner som i sin profession arbetar för ökad inflyttning till länets kommuner, företag och organisationer.

Nätverksmötet har planerats av Nina Lindberg, Lycksele kommun, Daniel Levisson, Umeå kommun, Jeanette Olofsson, Åsele kommun, Ann Lindberg, Robertsfors kommun, Sofie From, Norsjö kommun, Barbro Lundmark och Niklas Gandal, Region Västerbotten.

Tid:                          Torsdag den 17 oktober, 2013. Samling och förmiddagsfika kl 09.30, avslutning cirka kl 16.00.           

Plats:                       Lycksele lärcentrum, Skolgatan 23 i Lycksele. Lokal Stora äpplet.

Målgrupp:               Tjänstepersoner som arbetar med inflyttningsfrågor i kommunerna och landstinget. Myndigheter med uppdrag inom området; Länsstyrelsen, Migrationsverket, Arbetsförmedlingen/Eures och Skatteverket.

Kostnad:                 Ingen deltagaravgift tas ut. Region Västerbotten bjuder på för- och eftermiddagsfika. Var och en betalar själv för lunchen.             

 Anmälan:                Anmälan görs senast torsdag den 10 oktober på Region Västerbottens hemsida: www.regionvasterbotten.se/kurs

Program:           Program finns att ladda ner till vänster på sidan.

Information:           Ytterligare information lämnas av Barbro Lundmark, tfn 070-629 37 30, e-post barbro.lundmark@regionvasterbotten.se

Välkomna!!

 

Skriv ut

10 september, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Bilagor

  • Region Västerbotten inbjuder till ett möte om inflyttning torsdag den 17 oktober i Lycksele. Syftet med mötet är att undersöka intresset för att bilda ett inflyttarnätverk i regionen. Inbjudna är tjänstepersoner som i sin profession arbetar för ökad inflyttning till länets kommuner, företag och organisationer.

  • Region Västerbotten inbjuder till ett möte om inflyttning torsdag den 17 oktober i Lycksele. Syftet med mötet är att undersöka intresset för att bilda ett inflyttarnätverk i regionen. Inbjudna är tjänstepersoner som i sin profession arbetar för ökad inflyttning till länets kommuner, företag och organisationer.

Kommentarer