Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2013-10-22 Yh-nätverk

Nätverket för yrkeshögskoleutbildning i Västerbottens län inbjuds till möte tisdag den 22 oktober i Skellefteå. Syftet är att utbyta erfarenheter om Yh-utbildning, att lära av varandra och att diskutera gemensamma frågeställningar

Nätverket för yrkeshögskoleutbildning i Västerbottens län inbjuds till möte tisdag den 22 oktober i Skellefteå. Syftet är att utbyta erfarenheter om Yh-utbildning, att lära av varandra och att diskutera gemensamma frågeställningar. Programmet har planerats av Charlotte Berglund och Jan-Olof Lundqvist, Skellefteå.

Tid:              Tisdag 22 oktober 2013, start med fika kl 09.30, avslutning senast 15.00

Lokal:          Dialogen, Campus Skellefteå, hus E
http://www.campus.skelleftea.se/assets/documents/pdf/Campuskarta.pdf

Lunch:         Lunch betalas av var och en, intas på Restaurang Älvy. Vuxenutbildningen Skellefteå bjuder på fika.

Målgrupp:
Nuvarande och potentiella anordnare av Yh-utbildningar i Västerbottens län samt kommunernas kontaktpersoner i frågor om Yh-utbildning. Se sändlista nedan. Sprid gärna inbjudan till någon som du saknar i sändlistan.

Anmälan:
Anmälan till Region Västerbotten senast onsdag den 16 oktober via denna länk: https://docs.google.com/forms/d/1wFrJ4gs1OAWm4CiDimfUqLMBjc1TSrg8MHZ0EyN8-Io/viewform

Program:
Program finns att ladda ner till vänster på den här sidan.

Ytterligare information:
Charlotte Berglund, charlotte.berglund@skelleftea.se

Jan-Olof Lundqvist, jan-olof.lundqvist@skelleftea.se

Barbro Lundmark, barbro.lundmark@regionvasterbotten.se

 

Välkommen!

Charlotte och Jan-Olof

Skriv ut
8 oktober, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Bilagor

  • Nätverket för yrkeshögskoleutbildning i Västerbottens län inbjuds till möte tisdag den 22 oktober i Skellefteå. Syftet är att utbyta erfarenheter om Yh-utbildning, att lära av varandra och att diskutera gemensamma frågeställningar

  • Nätverket för yrkeshögskoleutbildning i Västerbottens län inbjuds till möte tisdag den 22 oktober i Skellefteå. Syftet är att utbyta erfarenheter om Yh-utbildning, att lära av varandra och att diskutera gemensamma frågeställningar

Kommentarer