Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2014-02-20-21 Presidie- och skolchefskonferens

Utbildningsdelegationen inbjuder ordförande och vice ordförande i barn- och utbildningsnämnderna samt skolcheferna i länets kommuner till en konferens. Syftet är att informera om och diskutera aktuella och gemensamma frågeställningar, att utbyta erfarenheter samt att lägga upp gemensamma strategier.

Utbildningsdelegationen inbjuder ordförande och vice ordförande i barn- och utbildningsnämnderna samt skolcheferna i länets kommuner till en konferens. Syftet är att informera om och diskutera aktuella och gemensamma frågeställningar, att utbyta erfarenheter samt att lägga upp gemensamma strategier. Den 20 februari ägnas åt Plug in- konferensen Bemötande, samverkan och resultat. Ni anmäler er till både den 20 februari och den 21 februari via länken nedan.

Beredningsgruppen av skolchefer, Anders Bergström, Skellefteå, Solveig Larsson, Vännäs och Reinhold Näsström, Åsele samt undertecknad har i samråd med ordförande i utbildningsdelegationen planerat innehållet i programmet.

Tid: 20-21 februari 2014

Plats:
Hotell Lappland i Lycksele

Målgrupp:
Ordförande och vice ordförande (presidiet) i barn- och utbildningsnämnderna (motsvarande) samt skolchefer i kommunerna i Västerbottens län.

Program:
Program finns att ladda ner till vänster på den här sidan.              

Avgift: Kostnaden för konferensen blir till självkostnadspris, cirka 650 kr ex. moms. I den ingår för- och eftermiddagskaffe och lunch båda dagarna. Logi 875 kronor och middag ca 325 kronor ex. moms tillkommer. Region Västerbotten fakturerar deltagarna i efterhand.

Anmälan: Anmälan sker via den här länken senast den 13 februari 2014.

Information: Ytterligare information om konferensens innehåll lämnas av:
Katarina Sjöström, tfn 090-16 37 05 eller 070-377 37 20 eller
e-post katarina.sjostrom@regionvasterbotten.se

Välkomna!

Skriv ut

22 januari, 2014 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Bilagor

  • Utbildningsdelegationen inbjuder ordförande och vice ordförande i barn- och utbildningsnämnderna samt skolcheferna i länets kommuner till en konferens. Syftet är att informera om och diskutera aktuella och gemensamma frågeställningar, att utbyta erfarenheter samt att lägga upp gemensamma strategier.

Kommentarer