Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2014-05-13-14 VIP-konferensen – Vägledning in Progress

Studie- och yrkesvägledarkonferensen Vägledning In Progress – VIP – genomförs i Umeå i anslutning till Yrkes-SM som går av stapeln den 14-16 maj.  Studie- och yrkesvägledarkonferensen är från lunch till lunch den 13-14 maj.

Slå två flugor i en smäll. Upplev Yrkes-SM och konferera med trevliga kollegor från hela landet. Studie- och yrkesvägledarkonferensen Vägledning In Progress – VIP – genomförs i Umeå i anslutning till Yrkes-SM. Nätverket Vägledning Västerbotten, VAC, har planerat innehållet i programmet tillsammans med Region Västerbotten, vilka nu bjuder in till Studie- och yrkesvägledarkonferensen som är från lunch till lunch 13-14 maj.

Yrkes-SM är Sveriges största satsning för att öka intresset och rekryteringen till moderna yrkes­utbildningar.

Plats: Noliamässan i Umeå

Målgrupp: Studie- och yrkesvägledare, rektorer mfl.

Avgift: Kostnaden för konferensen blir till självkostnadspris, 1400 kronor ex moms. I den ingår fika och lunch båda dagarna. Kostnad för middag 300 kronor ex. moms tillkommer. Logi bokas via den här länken: http://eventus.trippus.se/SYV2014 Anmälan är bindande. Plats kan överlåtas till annan. Region Västerbotten fakturerar deltagarna i efterhand.

Program: Program finns att ladda ner till vänster på den här sidan.

Anmälan: Sista anmälningsdag har passerat. Vi hälsar alla välkomna den 13-14 maj!

Information: Ytterligare information om konferensens innehåll lämnas av: Katarina Sjöström Region Västerbotten, tfn 090-16 37 05 eller 070-377 37 20 eller e-post katarina.sjostrom@regionvasterbotten.se

Välkomna!

 

Avskalat PROGRAM Tisdag 13 maj 2014

Skriv ut

12 februari, 2014 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Bilagor

  • Yrkes-SM är Sveriges största satsning för att öka intresset och rekryteringen till moderna yrkes­utbildningar. Yrkes-SM 2014 går av stapeln på Nolia i Umeå. Region Västerbotten är värd och genomförandet sker tillsammans med WorldSkills Sweden, Nolia, Umeå kommun i samverkan med andra kommuner, offentliga och privata aktörer.  På Yrkes-SM som arrangerats vartannat år sedan 2004 deltar ca 300 ungdomar i ett 40-tal yrken. Många som stått inför sitt gymnasieval har fått avgörande impulser, vägledning genom ett besök och tips om hur utbildningarna fungerar, vilka skolor man kan söka samt vilka yrken som har bäst framtidsutsikter. Läs mer på www.yrkessm.se

     

  • Under Yrkes-SM tävlar yrkesskickliga ungdomar under tre dagar i en mängd olika yrkeskategorier inom bygg, design, industri, it, service och tekniksektorn. Förutom att ta medalj i SM har de tävlande också chansen att få representera det svenska Yrkeslandslaget vid nästa Yrkes-EM eller Yrkes-VM. Läs mer på www.yrkessm.se

Kommentarer