Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2014-05-14-15 Aktuell Skolpolitik

Årets upplaga av Aktuell Skolpolitik arrangeras i anslutning till Yrkes-SM i Umeå. Yrkes-SM är Sveriges största satsning för att öka intresset och rekryteringen till moderna yrkesutbildningar. (Mer information om Yrkes-SM 2014 www.yrkessm.se)

Årets upplaga av Aktuell Skolpolitik arrangeras i anslutning till Yrkes-SM i Umeå. Yrkes-SM är Sveriges största satsning för att öka intresset och rekryteringen till moderna yrkesutbildningar. (Mer information om Yrkes-SM 2014 www.yrkessm.se)

Syftet med konferensen är att förtroendevalda och förvaltningschefer/ skolledningar i Norrbotten och Västerbotten ska få information om aktuella frågor inom förskola och skola samt tillfälle till erfarenhetsutbyten och diskussioner. I år välkomnar vi även en grupp deltagare från våra grannar i Österbotten!

Tid:
Onsdag den 14 maj kl 09.30 med start kaffe och smörgås – torsdag den 15 maj med avslutning kl 14.30 med kaffe.

Plats:
Onsdag den 14 maj: Dragonskolan, aulan. Länk till karta här
Torsdag den 15 maj: Nolia, Parkettsalen. Länk till karta här

Program:
Program finns att ladda ner till vänster på den här sidan.

Avgift:
Konferensen anordnas till självkostnadspris: 1700 kr ex moms. Konferensmiddag den 14 maj på Rex, 400 kr ex. moms tillkommer. Avgift för logi tillkommer och bokas via länken nedan. Region Västerbotten fakturerar deltagare i efterhand.

Anmälan:
Sista anmälningsdag har passerat. Vi hälsar alla välkomna den 14-15 maj!

Logi
bokas via den här länken senast den 24 april: http://eventus.trippus.se/AktuellSkolpolitik2014

Avanmälan:
Vi debiterar 50 % av avgiften om avanmälan görs senare än två veckor innan konferensen äger rum. Uteblir anmäld deltagare debiteras full avgift.

Frågor:
Katarina Sjöström, Region Västerbotten
katarina.sjostrom@regionvasterbotten.se
070-377 37 20

Välkomna!

Skriv ut

28 mars, 2014 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Bilagor

  • Syftet med konferensen Aktuell Skolpolitik är att förtroendevalda och förvaltningschefer/ skolledningar i Norrbotten och Västerbotten ska få information om aktuella frågor inom förskola och skola samt tillfälle till erfarenhetsutbyten och diskussioner. I år välkomnar vi även en grupp deltagare från våra grannar i Österbotten!

Kommentarer