Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Följ med till BETT 2012 – mässa om IT och lärande!

För fjärde året i rad anordnar MediaCenter, Region Västerbotten en resa till världens största mässa om IT och lärande, BETT-mässan i London. Dessa resor har haft stor betydelse för utvecklingen av IT och lärande i Västerbotten. Det är också en av de största ”svenska” skolmässorna, förra året hade vår resa 150 deltagare. Nätverkande och omvärldsbevakning […]

För fjärde året i rad anordnar MediaCenter, Region Västerbotten en resa till världens största mässa om IT och lärande, BETT-mässan i London.
Dessa resor har haft stor betydelse för utvecklingen av IT och lärande i Västerbotten. Det är också en av de största ”svenska” skolmässorna, förra året hade vår resa 150 deltagare.

Nätverkande och omvärldsbevakning
Vi åker från Umeå onsdag 11 januari och kommer hem till Umeå söndag 15 januari. I paketpriset på 6485kr ingår resa, boende, mingelkväll, semianrium med Skolverket, mässbesök samt tillfälle att nätverka med andra pedagoger, skolledare och politiker i länet. Vi samverkar också med Grafit, Skolverket och Datorn i Utbildningen för att erbjuda möjligheter till ytterligare nätverkande och omvärldsbevakning.

Senaste dag för anmälan är 15 november. Anmäl dig här.

Läs och se mer om BETT på den officiella webbplatsen eller Youtubekanalen. Infotech med IT-nyheter från Umeåregionen har också skrivit en artikel om resan.

Program och kostnad
I resan ingår flyg Umeå onsdag 11 januari, busstransfer i London, boende fyra nätter i delat dubbelrum, mingelkväll och seminarium, själva BETT-mässan är gratis och pågår till och med lördag. Vi kommer också att erbjuda tillfälle att nätverka med andra pedagoger, skolledare och politiker i samarbete med Datorn i Utbildningen, Apple, Microsoft och Skolverket.

Kostnaden för resan är 6485 kr ex moms
Tillägg för enkelrum är 1620kr / person.
Anmälan är bindande.
RESIA fakturerar för resa och boende, MediaCenter för övriga omkostnader.

Har du frågor kan du höra av dig till Andreas Skog, tf chef MediaCenter, telefon 073-8190863.

Skriv ut

25 oktober, 2011 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer