Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2015-09-23 Workshop Gruv- och mineralnäringens framtida kompetensförsörjning

En väl fungerande kompetensförsörjning är en av de viktigaste faktorerna för fortsatt framgångsrik svensk gruvnäring. Hur ser kompetensförsörjningen ut i branschen? Vilka är möjligheterna och var finns utmaningarna?

En väl fungerande kompetensförsörjning är en av de viktigaste faktorerna för fortsatt framgångsrik svensk gruvnäring. Hur ser kompetensförsörjningen ut i branschen? Vilka är möjligheterna och var finns utmaningarna?

De regionala Kompetensplattformarna vid Region Västerbotten och länsstyrelsen i Norrbotten bjuder in till en branscharena för att diskutera den framtida kompetensförsörjningen i gruv- och mineralnäringen. Resultatet av workshoparna ska redovisas i regeringsuppdraget inom Sveriges mineralstrategi som de regionalt tillväxtansvariga i Norr- och Västerbotten, Västmanland, Dalarna och Örebro har för att utreda hur det långsiktiga kompetensförsörjningsbehovet kan mötas.

Tid Onsdag 23 september kl.09.30-15.00

Var Hotell Aurum, Skellefteå

Arrangör Region Västerbotten och Länsstyrelsen Norrbotten

Anmälan senast 17 september, klicka här

Program Inbjudan-workshop-gruv-och-mineralnäringen-23-september

 

För mer information

Lennart Gustavsson,

Region Västerbotten

Projektledare regeringsuppdrag i Västerbotten

070- 343 96 85

ordf@georange.se

Skriv ut

25 augusti, 2015 |
Micaela Löwenhöök
Micaela Löwenhöök

Kommentarer