Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt

Foto: WSS, Yrkes-VM 2013

Lyssna

2016-04-14 Dialogmöte om yrkeshögskolan

Yh-nätverken och kompetensplattformarna i Västerbotten och Norrbotten anordnar dialogmöte för utbildningsanordnare inom yrkeshögskolan med syfte att öka samverkan mellan länen och bidra till kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte kopplat till pågående och kommande ansökningsomgångar.

Yh-nätverken och kompetensplattformarna i Västerbotten och Norrbotten anordnar dialogmöte för utbildningsanordnare inom yrkeshögskolan med syfte att öka samverkan mellan länen och bidra till kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte kopplat till pågående och kommande ansökningsomgångar.

Konferensen vänder sig till länens utbildningsanordnare inom yrkeshögskolan.

Datum: 14-15 april 2016, lunch till lunch

Plats: Framnäs folkhögskola, Öjebyn

För mer info och anmälan, klicka här.

Skriv ut
21 mars, 2016 |
Micaela Löwenhöök
Micaela Löwenhöök

Bilagor

Kommentarer