Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2015-04-15 Inbjudan till slutkonferensen för Plug in Västerbotten

Syftet med slutkonferensen är att redovisa resultat i form av hur kommunerna arbetat och vad verkstäderna kommit fram till. Förutom det kommer erfarenheter från hela Plug in att redovisas genom medverkan från Anna Liljeström, forskare som är knuten till Plug-innovation

Plug in avslutades den 31 december 2014. Norsjö, Lycksele, Skellefteå, Storuman, Vilhelmina, Vännäs och Umeå kommuner har i olika omfattning deltagit i Plug in Västerboten.

SYFTE: Syftet med slutkonferensen är att redovisa resultat i form av hur kommunerna arbetat och vad verkstäderna kommit fram till. Förutom det kommer erfarenheter från hela Plug in att redovisas genom medverkan från Anna Liljeström, forskare som är knuten till Plug-innovation

MEDVERKANDE: Anna Liljeström, Ph.D, ansvarig för metod och forskning inom Pluginnovation. Anna har arbetat med att sammanställa forskning inom avhopp samt arbetat med resultatrn i Plug in genom bl.a. 10 fallstudier. I de workshops som kommer att genomföras medverkar lokala medarbetare som arbetat i de olika verkstäder som genomförts i Plug in Västerbotten samt elever/ deltagare.

MÅLGRUPP: Politiker och tjänstemän som arbetar på den systempåverkande nivån (skolchefer, rektorer, utvecklingsledare, förste lärare, elevhälsa m.fl.) i grund- och gymnasieskola, Landstinget, statliga myndigheter och samordningsförbund.

 

TID: Onsdag 15 april 2015, kl. 8.45-16.00

PLATS: Hotell Lappland, Lycksele

KOSTNADER: Slutkonferensen är avgiftsfri.

ANMÄLAN: Anmälan sker via denna länk

Sista annmälningsdag 31 mars 2015

Skriv ut

26 februari, 2015 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Bilagor

Kommentarer