Testbädd Västerbotten Vård & Hälsa

Söker du som företag eller innovatör en testbädd för din produkt? Vill du testa på sjukhus, hälsocentral eller hemma hos en patientgrupp? Vet du vilka faktorer du vill testa? Vi kan göra en första bedömning om det går att utföra testet i Västerbotten.

Börja med att se denna korta film:

Är din produkt säljklar bör du titta in på e-avrop för att se aktuella upphandlingar och gällande avtal eller så kan du kontakta vår inköpsavdelning.

Aktuella erbjudanden just nu:

  1. Söker ditt företag friska 65+ för att testa och utvärdera en produkt vid hälsoundersöknig eller i hemmet ? Ansök här så vi kan utvärdera om vi kan ta in och testa just er produkt. 
  2. Vi söker nu företag som har en produkt under utveckling, men ej är färdig att säljas. En produkt som kan förbättra en klinisk träningsmiljö eller en produkt där företaget vill testa användarbarheten i en simulerad vårdmiljö/scenario med erfaren vårdpersonal. Ansök här 

Tex produkter för…
… Patientförflyttning
… Hjärt & lungräddning 
… Teknik för simuleringsträning eller team-koordination/kommunikation/dokumentation

Vi har testverksamheter som kan utföra mätningar, prover och inhämta feedback från användare i både labb, simulerad miljö och verklig miljö, inom fysisk aktivtet och hälsa, It och distansteknik. Men möjlighet till genomförande beror på tillgängliga interna resurser vid tillfället. 

Vi hjälper även till att se över LOU (lagen om offentlig upphandling) och säkerställa att testet inte kommer i vägen för framtida upphandling.

Ni kan också få förslag på vilka tester som bör utföras för att utveckla en så bra produkt som möjligt. 

Ibland bjuder vi även in till paneler för att starta en dialog inför en upphandling kring ett visst behov. Följ oss på e-avrop och vårt nyhetsbrev så missar ni inget!

Leder du en verksamhet/enhet inom vården och vill ha hjälp att strukturera och prissätta tester? - Hör av dig till oss så hjälper vi dig framåt. 

 

Tomas Gustafsson Strateg Innovation & Partnerskap och teamledare på Innovationsslussen
E-post
tomas.gustafsson@regionvasterbotten.se
Telefon
090-785 98 95
Mobil
070-514 66 47
Sara Nilsson Strateg på EU-projektkontoret
E-post
sara.h.nilsson@regionvasterbotten.se
Telefon
+46703038101
Jenny Ferry- Tjänstledig 2021 Projektledare Innovation & Partnerskap
E-post
Jenny.Ferry@regionvasterbotten.se
Telefon
070 283 04 98